FILTERS

Samsung Galaxy S9 Plus Dual Midnight Black

Samsung Galaxy S9 Plus Dual Midnight Black

Samsung Galaxy S9 Plus
Σχεδιασμός & Οθόνη
Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S9 Plus εστιάζει στην απουσία του οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη χρήση σας. Οι γραμμές σχεδιασμού του σώματος της συσκευής είναι πλέον πολύ λεπτές, ενώ η βελτιωμένη οθόνη του αναμειγνύεται σχεδόν απρόσκοπτα με το μαύρο πλαίσιο.
 
Εξαιρετικά Άνετη Χρήση
Οι λείες στρογγυλεμένες άκρες διασφαλίζουν άνετη χρήση καθώς κρατάτε το Galaxy S9 Plus στο ένα χέρι.
 
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος του Galaxy S9 Plus μεταφέρθηκε σε πιο άνετη θέση. Απλά κρατήστε το τηλέφωνο για να ανακαλύψετε πώς το δάκτυλό σας ταιριάζει άνετα στον αισθητήρα.
 
Τεράστια Οθόνη
Το Galaxy S9 Plus διαθέτει τεράστια οθόνη με αναλογία εικόνας 18.5:9. Ιδανική αναλογία για gaming, chat, πλοήγηση, και άλλα. Κάντε ακόμα περισσότερα χωρίς περιορισμό. Η οθόνη του διαθέτει ακόμα πιο βαθιά απόχρωση μαύρου. Αναμειγνύεται ιδανικά με το υπόλοιπο πλαίσιο της συσκευής και ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το σχεδιασμό της συσκευής
 
Πραγματικό Multitasking
Η τεράστια οθόνη του υποστηρίζει εξαιρετικά το multitasking. Ενεργοποιήστε ταυτόχρονα 2 εφαρμογές και χρησιμοποιήστε τις πλάι-πλάι.
   Πολλαπλές Εργασίες Με Τα Ζεύγη Εφαρμογών
Τα ζεύγη εφαρμογών σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε δυο εφαρμογές με μια κίνηση στη διαχωρισμένη οθόνη. Ενεργοποιήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές άμεσα και εργαστείτε πιο αποτελεσματικά.
     
 
Κάμερα
Τώρα μπορείτε να κάνετε περισσότερα με την κάμερα του Galaxy S9 Plus
Οι νέοι ισχυροί αισθητήρες σε συνδυασμό με το πιο φωτεινό φακό (F1.5) σας επιτρέπουν να συλλαμβάνετε πιο ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εάν επιθυμείτε να δείτε ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια, το Galaxy S9 Plus είναι το smartphone που χρειάζεστε!
 
Λειτουργία Πολύ Αργή Κίνηση
Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο και να το ξαναζήσετε στη λειτουργία Πολύ Αργή Κίνηση. Θα βλέπετε καθαρά ότι μέχρι τώρα δεν μπορούσατε στην καθημερινότητα.
 
Διπλό Διάφραγμα
Το Διπλό Διάφραγμα του φακού λειτουργεί όπως και η ίριδα του ανθρώπινου ματιού: Μεγαλώνει καθώς μειώνεται το φως και συστέλλεται καθώς το φως στο περιβάλλον αυξάνεται.
 
Μοναδικές Φωτογραφίες Σε Συνθήκες Χαμηλού Φωτισμού
Ακόμα και σε περιβάλλον με πολύ φως, οι λεπτομέρειες στη φωτογραφία μπορεί να χαθούν και οι φωτογραφίες να εμφανίζονται ξεθωριασμένες.Το Galaxy S9 Plus αναγνωρίζει το φως στο περιβάλλον και ρυθμίζει αυτόματα το διάφραγμα σε F2.4. Οι φωτογραφίες είναι πιο καθαρές και ζωντανές, γεμάτες λεπτομέρεια. Ο φακός με διάφραγμα F1.5 και με OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας) θα βοηθήσει να βγάλετε αυτή την τέλεια φωτογραφία που επιθυμείτε. Απαθανατίστε κάθε κρυφή λεπτομέρεια, κάθε σκιά χωρίς θόλωση. Ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 
Φακός F1.5
Ο φακός F1.5 του Galaxy S9 Plus είναι ένας από τους πιο φωτεινούς φακούς που έχουν κυκλοφορήσει σε smartphone. Επιτρέπει πιο πολύ φως μέσα από το φακό, ώστε να βγάζετε μαγευτικά νυχτερινά τοπία με λεπτομέρεια και σωστό χρώμα στη φωτογραφία. Δε θα χάσετε ξανά αυτά τα μοναδικά χρώματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 
Super Speed Dual Pixel
Ο νέος αισθητήρας εικόνας Super Speed Dual Pixel είναι εξοπλισμένος με ειδικό κύκλωμα και μνήμη DRAM, ώστε να διαβάζει εικόνες πολύ γρήγορα πριν τις αποστείλει στον επεξεργαστή εφαρμογών. Αυτός ο νέος σχεδιασμός προσθέτει επιπλέον μνήμη και επιτρέπει γρήγορη προσπέλαση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα εικόνας, πιο γρήγορη καταγραφή στη λειτουργία Πολύ Αργή Κίνηση, και λιγότερο θόρυβο καθώς βγάζετε φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας εικόνας του Galaxy S9 Plus Super Speed Dual Pixel ενισχύει στη μείωση θορύβου και καθαρότητα της εικόνας καθώς αναμειγνύει 12 καρέ σε μια λήψη. Συλλάβετε όμορφες φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια στο σκοτάδι. Κανένα άλλο smartphone δεν έχει τέτοια κάμερα για νυχτερινές λήψεις.
  
Φτιάξτε Το Δικό Σας Avatar
Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε avatar και να μοιραστείτε μοναδικά αυτοκόλλητα του εαυτού σας. Με τα 18 προσωποποιημένα emoji ανά avatar μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να δώσετε ένα ακόμα πιο φιλικό τόνο στις συζητήσεις σας
 
Έξυπνη Αναγνώριση
Η αναγνώριση στο Galaxy S9 Plus συνδυάζει την ίριδα και το πρόσωπο, ενώ το τηλέφωνό σας βελτιστοποιεί τη διαδικασία σε κάθε περίσταση. Επειδή οι δύο αυτές εργασίες λειτουργούν συγχρονισμένα, γίνεται ακόμα πιο αξιόπιστο και λιγότερο ευάλωτο. Για τη δική σας ασφάλεια!
 
Καθηλωτική Εμπειρία
Η νέα Οθόνη Χωρίς Όρια και τα stereo ηχεία θα βελτιώσουν δραματικά την εμπειρία χρήσης σας. Με ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας και ήχο virtual surround, τα βίντεο παίρνουν ζωή. Τα ενσωματωμένα stereo ηχεία είναι ρυθμισμένα από την AKG, ώστε ο ήχος να γίνεται 1.4 φορές πιο δυνατός. Το μπάσο έχει ενισχυθεί επίσης. Θα κερδίσετε πιο πλούσιο ήχο χωρίς απώλειες. Αναβαθμίστε την ποιότητα του ήχου σας. Με το Dolby Atmos, ο ήχος κινείται γύρω σας σε χώρο τριών διαστάσεων, ώστε να νιώθετε ότι είστε μέσα στη δράση. Είτε χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας, είτε ακούτε από τα stereo ηχεία, η εμπειρία ήχου θα σας καθηλώσει.
 
Εγγράφοντας UHD βίντεο
Μπορείτε να εγγράφετε βίντεο UHD στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, διπλάσια καρέ από τα καρέ που ήταν διαθέσιμα στα προηγούμενα Galaxy. Το προαιρετικό codec HEVC σας επιτρέπει να συμπιέζετε τα βίντεο πιο αποτελεσματικά και να μειώνετε το μέγεθος των αρχείων. Έτσι μπορείτε να εγγράφετε περισσότερα βίντεο, και κάθε ένα από αυτά θα είναι πιο καθαρά και πιο ζωντανά. Δείτε τις λεπτομέρειες μέσα στις λεπτομέρειες.
 
Μπαταρία & Ασύρματη Φόρτιση
Η μπαταρία δε θα σας απογοητεύσει. Και όταν είναι στιγμή να φορτίσετε το κινητό σας, δε χρειάζεστε καλώδια. Απλά τοποθετήστε τα σε μια ασύρματη βάση φόρτισης. Αυτό ήταν όλο! Μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση της μπαταρίας με το να ρυθμίσετε επιλογές μέσα από τη Διαχείριση Συσκευής. Στη λειτουργία Εξοικονόμησης, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια με το να αλλάξετε τη ανάλυση της οθόνης και τη φωτεινότητα και με το να περιορίσετε την ταχύτητα του επεξεργαστή και τη χρήση δικτύου στο παρασκήνιο. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τη διάρκεια χρήσης της μπαταρίας με τη λειτουργία Εποπτεία Ισχύος Εφαρμογών.
 
Bixby
Γνωρίστε το ακόμα πιο έξυπνο Bixby Vision, με το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης. Αντί να περιμένετε για υποδείξεις, μπορείτε να επιλέξετε την Αγορά, τη Ζωντανή Μετάφραση (Κείμενο), τα Μέρη ή το Φαγητό. Δεν είστε σίγουροι για το τι είναι αυτό που έχετε μπροστά σας; Ρωτήστε το Bixby για πληροφορίες. Εάν ψάχνετε για ενδιαφέροντα μέρη γύρω σας, χρησιμοποιείστε το Bixby. Χρησιμοποιεί Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) για να σας βοηθά να βρείτε πληροφορίες για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Εάν έχετε χαθεί και δεν ξέρετε που βρίσκεστε, στρέψτε την κάμερα προς τα κάτω και το Bixby θα σας το πει. Θέλετε να μάθετε την πρόγνωση του καιρού; Στρέψτε την κάμερα στον ουρανό.
 
Εξερευνήστε τη Μαγειρική & Διατροφή
Στρέψτε την κάμερα σε τρόφιμα για να μάθετε περισσότερα. Το Bixby στο Galaxy S9 Plus μπορεί να σας δείξει πληροφορίες όπως πόσες θερμίδες και διατροφικά στοιχεία περιέχουν, ή το πώς να τα χρησιμοποιήσετε σε νόστιμες συνταγές. Μπορείτεμ επίσης, να χρησιμοποιήσετε το Bixby για να μεταφράσετε λέξεις ή προτάσεις από μία μεγάλη ποικιλία γλωσσών. Μεταφράστε σε πρώτο χρόνο μενού, πινακίδες και περισσότερα – απλά στρέψτε την κάμερα πάνω τους. Το κείμενο εμφανίζεται άμεσα πάνω στην οθόνη.
 
Βασικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Κινητού SmartPhone
SIM Dual
Λειτουργικό Σύστημα Android
Έτος Κυκλοφορίας 2018
Επεξεργαστής & Μνήμη
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 2,8 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή 4+4
RAM 6 GB
Μνήμη 64 GB
Card Slot Ναι
Οθόνη
Μέγεθος Οθόνης 6,2 "
Ανάλυση Οθόνης 2960 x 1440 pixels
Τύπος Οθόνης Curved Infinity Display Quad HD+ Super AMOLED
Χειρισμός Οθόνη αφής (Touch screen)
Βασική Κάμερα
Ανάλυση Βασικής Κάμερας 12 MP
Flash Ναι
Selfie Κάμερα
Ανάλυση Selfie Κάμερας 8 MP
Διπλή Selfie Κάμερα 4G
Selfie Flash Bluetooth, NFC, USB (Type-C), Wi-Fi, 3.5mm Jack
Δίκτυο & Συνδεσιμότητα
Σύνδεσιμότητα 3500 mAh
Δείκτης SAR (Head) Όχι
Μπαταρία
Χωρητικότητα Ναι
Αποσπώμενη Ναι
Διάρκεια Αναμονής Dust Resistant, Water Resistant
Διάρκεια Ομιλίας IP68
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Προστασία Iris Scanner, Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Καρδιακών Παλμών, Οξυμετρο, Πυξίδα, Hall, Light Sensor
Πιστοποίηση Προστασίας Ναι
Αισθητήρες 158.1 x 73.8 x 8.5 mm
Δακτυλικό Αποτύπωμα 189 gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Αρέσει σε: 5517
  • Κωδικός Προϊόντος: MVS-022
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 949,00€

Γρήγορη Παράδοση

Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 80€.

Αποστολή σε μόλις 24 ώρες.

Ασφαλής Πληρωμή

Πληρώστε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Paypal, ή  Αντικαταβολή.

Εύκολα και με ασφάλεια!