Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας. Μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσετε με μετρητά την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρία courier.


PAYPAL

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής το PayPal θα οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα της PayPal ώστε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.


ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ (μέσω συστήματος Eurobank e-Commerce)

Με την υπηρεσία Eurobank e-Commerce, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το e-thiki.gr επιλέγοντας ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).

Αποδεκτές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή web banking. Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας σταλεί email με την παραγγελία σας στο οποίο θα αναφέρονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του e-thiki..gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, και για σκοπούς συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά τραπεζικά πρότυπα που ισχύουν από 01/01/2007, οι αριθμοί λογαριασμών παρατίθενται και σε μορφή IBAN (International Bank Account Number). 

Τυχόν έξοδα τραπεζών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

 ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Αριθμός Λογαριασμού / ΙΒΑΝ: GR4601715900006590144813620
Δικαιούχος : ΠΕΤΣΙΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ WEB BANKING ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ 4,00 ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. 


ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Παραγγελίες δε θα αποστέλνονται έως ότου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πληρωμής.* Αγορές άνω του ποσού των 90€ πραγματοποιούνται με Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα, Paypal